Over mij

Meer dan 10 jaar ervaring met het schrijven van webteksten

Lisa Bal helpt je met het SEO-proof schrijven van je contentIk ben Lisa Bal, geboren in 1983 en ik woon in Den Haag. Sinds ik mijn eerste stappen zette op het wereldwijde web eet, drink en doe ik (soms tot ergernis van mijn medemens) online. Ik vind het fascinerend en fantastisch, zo’n democratisch podium.
Ik ben dan ook dolgelukkig dat ik van mijn, excuses voor het jeukwoord, ‘passie’ mijn werk heb mogen maken.

Een paar feiten op een rij:

  • Ik ben sinds vijf jaar verantwoordelijk voor de webredactie (en meer) van het Kennisplein Gehandicaptensector van Vilans. In die jaren stegen we in de zoekresultaten en gingen we van 9.000 bezoeken per maand naar 50.000.
  • Ik werkte ongeveer 4 jaar als online communicatiemedewerker van ontwikkelingsorganisatie Cordaid.
  • Mijn eerste stappen op het online communicatievlak zette ik bij de uitgaansmagazines NL70 en NL10.
  • Ik volgde meerdere cursussen en workshops over schrijven voor het web en social media.
  • Ik ondersteunde bij de online communicatie van HetKanWEL, de Partij voor de Dieren en Stichting Duinbehoud.

Daarnaast probeer ik mijn steentje bij te dragen door te Instagram-bloggen via Familie Duurzaam en door de impact van mezelf en mijn gezin steeds verder terug te brengen. En daar ook vooral van te genieten en dit te laten zien.

Vaardigheden inzetten voor vergroening

Wat is er mooier dan mijn passie voor verduurzaming en online communicatie te combineren? Daarom startte ik Groen groeit. Hier vind je als groene, duurzame ondernemer van alles over online impact maken. Want dat kan ook met een klein, of zelfs geen budget.