Hoe ik jou help

Waarschijnlijk zoek je iemand die jou kan helpen met meer bezoek op je website en meer betrokkenheid van bezoekers. Dat is precies wat ik doe. Ben je een persoon, organisatie of bedrijf dat zich bezighoudt met het verduurzamen van de wereld? Dan ben ik je vrouw!

Voor wie?

Mijn drijfveer is het duurzamer maken van onze wereld. Inmiddels is wel duidelijk dat we met ons huidige consumptiepatroon niet door kunnen gaan. Daarom wil ik mijn tijd zoveel mogelijk besteden aan het verbeteren van deze situatie. Vandaar dat ik samenwerk met personen, organisaties en bedrijven die dit ook belangrijk vinden.

Ondersteuning bij content marketing

Naast goed geschreven content zijn er andere factoren die jouw website beter vindbaar maken. Daar help ik je graag mee. Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar hoe je website technisch presteert en hoe vaak anderen naar jouw website doorverwijzen. En hoe we deze elementen verbeteren.